Even voorstellen..

Leuk dat je Studio Lienne bezoekt!
Even voorstellen; ik ben Eline, 30 jaar en gek van mode, zoals de meeste vrouwen ;-).

Omdat dit een langere tijd een dagelijkse bezigheid van mij werd, wou ik hier meer mee doen en zo kwam langzaam het begin van Studio Lienne.

Zo ervaarde ik zelf de leuke en de minder leuke kanten van online winkelen. Dat gevoel wat je in een fysieke winkel hebt, is natuurlijk minder en anders online en kwam ik zelf ook weinig tegen.

Persoonlijk advies, hulp of goede service vind ik erg belangrijk en die ervaring wil ik zelf ook graag online overbrengen en dan net even dat beetje extra, dat is hetgeen wat winkelen normaal ook leuk maakt.

Even het kledingstuk voelen, passen of ervaren gaat eenmaal niet online, maar persoonlijke service wel. Met veel aandacht, passie en tijd ga ik wekelijks op zoek naar de leukste, unieke en nieuwste items en worden deze met veel aandacht geselecteerd en ingekocht! Ik vind het belangrijk dat je bij ons terecht kan, wanneer en met welke vraag dan ook en dat je blij bent met je aankoop.
Meedenken met de klant, je vraag zo goed mogelijk en met veel aandacht te beantwoorden.
Dat stukje ervaring van online winkelen nèt even anders, maar wel net zo leuk!

Heb je suggesties, vragen of ideeën ? Laat het me zeker weten! Ik denk graag met je mee of ga op zoek.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Eline

De leukste items vind je bij Studio Lienne!

 

Over Studio Lienne

 

 

Onze missie:
Studio Lienne staat voor veel persoonlijke aandacht en service, met een trendy en betaalbaar assortiment. Met onze ervaring, kennis en passie voor mode, is het onze missie om klanten van de nieuwste en mooiste mode te voorzien, met een uitstekende service. Zo ervaar je bij ons eenvoudig en veilig online shoppen.

Persoonlijke service:
Elke week gaan we voor jou op pad om de leukste items te scoren in binnen-en buitenland! We vinden het belangrijk dat jij tevreden bent, want als jij dat bent, dan zijn wij dat ook! Daarom voorzien wij onze producten van een duidelijke omschrijving en foto’s. Heb je een vragen of suggesties? Dan staan we je graag te woord zodat we je vakkundig advies kunnen geven. Wij zijn eenvoudig te bereiken via Social-media of Whatsapp en proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Leveringen:
Als je iets hebt gezien wat je graag wil hebben, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk dragen en dat snappen wij! Wij doen dan ook ons uiterste beste om jouw bestelling z.s.m. te laten bezorgen. Indien jouw bestelling op werkdagen vòòr 12:00 uur is geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden.

Veilig online winkelen:
Bij Studio Lienne kun je eenvoudig en veilig online shoppen. Zo bieden wij meerdere betalingsmogelijkheden aan, waaronder IDeal, achteraf betalen met Klarna, Bancontact of creditcard. Na een afgeronde bestelling worden onze klanten uitgebreid geïnformeerd over de status van hun bestelling en ontvang je een zendingsnummer waarmee je jouw bestelling eenvoudig kan volgen.

Op de hoogte blijven:
Wil jij ook op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en de laatste trends in dameskleding? Meld je dan direct aan voor de Studio Lienne nieuwsbrief of volg ons op Social Media.

Nieuwsbrief Studio Lienne

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze collectie en acties.